Sunde opskrifter

Under mine graviditeter har jeg altid trang til pot mave. Jeg ville bogstaveligt talt ned i posen…

Beneath mine graviditeter har jeg altid trang til pot mave 🍪. Jeg ville bogstaveligt talt ned i posen med 10 småkager, da min mand kiggede chokeret på mig 😂 . . Jeg har for nylig eksperimenteret med at lave en sundere og mindre raffineret model af pot mave cookies. De var den absolutte bombe. Håber du giver dem en likelihood ❤️ . . Ingredienser: * 1 kop usaltet smør eller ghee * 3/4 ​​kop kokossukker * 3/4 ​​kop dadelsukker * 2 æg * 1 tsk vanilje * 2 1/2 kopper havregryn * 2 kopper speltmel * 1 1/2 tsk bagning sodavand * 1 tsk salt * 2 kopper mørk chokoladechips . . Fremgangsmåde: 📝Forvarm ovnen til 350 grader. I en stor skål, flødesmør og sukker. Tilsæt ægget et advert gangen, pisk efter hver tilsætning. Bland vanilje i. 📝Kombiner havre, mel, bagepulver og salt i en separat skål. Bland godt og tilsæt derefter den våde blanding. Når godt indarbejdet. Fold chokoladechips i. 📝Formes til kugler. Bag på en bageplade i 10-12 minutter. . . Dette er mit bidrag til sweetsundayz, et månedligt samarbejde arrangeret af kays_inspirations for at fejre et udvalg af lækre slik og velsmagende godbidder af mange dygtige madbloggere. Sørg for at besøge og de dygtige bloggere, der deltog for at se, hvilke lækre godbidder der venter dig bitesandpiecez palibites palis.kitchen makedelicioushappen splashofsimar inspiredbysherin palimommylivingabroad sugaredaddict

Related Articles

Back to top button