Sunde opskrifter

Tillykke med fødselsdagen til mig Æbleringpandekager til frokost med opskrift under afslutningen…

Tillykke med fødselsdagen til mig 🥳🥲💖 Æbleringpandekager til frokost med opskriften nedenfor 😊✨ nærbillederne slår mig ihjel og får mig til at ønske mig det her igen 😂 Hvis du ikke har prøvet dette endnu gutter, så SKAL du det! Disse veganske, sunde æbleringpandekager er en opskrift fra veganiina og gosh guys, for en æbleelsker som mig selv var det den rene himmel. Tjek hende venligst ud! Sjovt faktum, og jeg gætter på, at grunden til, hvorfor jeg valgte at have noget æblerelateret til min b-dag, er, at æbler var min yndlingsfrugt og -mad i hele min barndom. Males det var også den eneste frugt jeg spiste. For tro det eller ej, jeg plejede ikke at kunne lide frugt som barn. Jeg spiste stort set alle grøntsagerne, males jeg frygtede frugter og bær som en gal af en eller anden grund. Så nærig 🥲😅 det er vanvittigt at tænke på nu, fordi frugt bogstaveligt talt er mit liv 🙈💖 Det er et bevis på, at jeg er vokset op, og at tingene er underneath konstant forandring. Males ja, jeg skulle selvfølgelig tilbage til mine rødder til min fødselsdag! Authentic opskrift er af veganiina males jeg brugte: 60g havremel 1 helt æble 1,5 tsk chiafrø dækket med vand (sæt til aspect i 5 minutter for at aktivere) 1-1,5 dl havremælk (jeg bruger min trofaste oatly ) Kanel Vaniljeekstrakt Det er tremendous enkel og fungerer som en charme! Pisk alt undtagen æblet sammen til dejen. Skær naked æblet ud og skær derefter æblet lodret i “ringe”, dyp i dej og kog dem på komfuret med en stegepande. Jeg toppede med planti_sverige naturlig soygurt!

Related Articles

15 Comments

Back to top button