Sunde opskrifter

Teksturoptagelser forude, swipe! ——> Dette kan være endnu en undskyldning for at bruge m…

✨Teksturoptagelser forude, swipe!✨ ——> Dette er måske endnu en undskyldning for at bruge min nye kokosnøddeskål, males det er så det værd 🙈💖 Disse mango-overnight-havre, jeg havde i morges, er guddommelige 😍🤤 Jeg prøvede at tilføje lidt yoghurt til mine in a single day oats for første gang, og det gjorde dem så cremede! Vejret her i Sverige har været den mindste smule bedre, så jeg nød faktisk denne havregrød for en forandring 😙 Tidligere plejede jeg aldrig at gå af vejen for at prøve nye ting, hvis jeg ikke kunne lide dem, så ville et andet måltid være “ødelagt” og ikke værd at indtage. Males jeg har indset, at det er ret generende at have den knaphedstankegang, når det kommer til mad. Det er ikke sådan, at dette er mit sidste måltid af noget som helst, jeg skal have endnu en morgenmad igen i morgen 😊 Og den nye ting du prøver kunne seriøst være den nye BEDSTE ting, så tør bestemt gå ud af rutine til tider ❤️ 🥭 Mango-overnight havre: 🥭 Mix og tilbered aftenen før: 1 dl havre 100 ml havremælk (eller andet alternativ ofc) 2 spsk plantebaseret yoghurt 1,5 tsk chiafrø Kanel og vaniljeekstrakt Server med frisk, afkølet mango, cashewnødder og gojibær 😋

Related Articles

15 Comments

  1. Looks like a perfect healthy breakfast👏😍 and so delicious 🙌

  2. This looks so good! Love the texture of the overnight oats and the mango is perfect! 🔥❤️

Back to top button