Sunde opskrifter

Swipe for tilfredsstillende optagelser, og jeg fejler som kameramand —–> Min skat o…

✨Swipe for tilfredsstillende optagelser, og jeg fejler som kameramand ✨🥲 —–> Mine kære havrekager! Dette er måske ikke min smukkeste, males jeg synes bestemt, at enkeltheden ved denne er fantastisk! Du kender min enorme kærlighed til mango fyre 😩💖 og en smule chokolade er aldrig forkert! 💛Chokolade mango-glasur havrekage💛 Mix og kog i mikrobølgeovnen i 2 minutter aftenen før: 40 g havre 2 tsk kakaopulver 1,5 tsk chiafrø half of banan Vand eller havremælk Læg i skål natten over og high med mango-yoghurt glasur, lidt hakket mango og mynteblade. Mango-yoghurt-glasur: 60 g sojayoghurt 1/four banan 20 g mango Det her er nogle seriøse yums lige her 😍 har virkelig lyst til at flyve! Jeg har faktisk et par dage mere med min familie, indtil jeg flytter til min lejlighed og fortsætter mine studier. Håber stadig at uploade her ofte 🥲💖 Elsker jer!!! PS, sry for at have fejlet forfærdeligt med at vise skønheden ved dette i optagelserne, MEN det så ud og smagte for godt til, at jeg ikke kunne dele det stadig. Jeg mener, se på det indeni 🤤🤎

Related Articles

Back to top button