Sunde opskrifter

Swipe for texture-heaven —–> Okay hør gutter, jeg sætter virkelig pris på denne bag…

✨Swipe for texture-heaven ✨ —–> Okay hør gutter, jeg sætter stor pris på denne bagte havre-trend, der foregår lige nu. Jeg må også indrømme, at jeg blev forelsket i denne blåbær-kakao-bagte havre-mugcake! 🤤💖 Hvem vidste, at chokolade og blåbær passede så godt sammen?! Denne opskrift er fra den dejlige itssueatss endnu en gang, fordi hendes opskrifter på bagt havre (og alle hendes andre lækre retter) virkelig smækker 😋❤️ Tag et kig på hendes aspect! Skolen er intensiv, og jeg havde kvalme den sidste weekend, og jeg indser, at jeg også er en dag forsinket igen. Følte mig lidt kvalme, males tror det skyldes, at jeg flytter til min lejlighed i det sydlige Sverige igen i slutningen af ​​denne uge, og jeg er spændt (og så spændt aaaaa) over flytningen! Undskyld for rant, males havde brug for at udtrykke mine følelser vedrørende dette 🙈 Hav en dejlig resten af ​​tirsdagen gutter 🥰

Related Articles

14 Comments

  1. Oh my goodness this looks amazing!! Saving, trying and now following you. 🤍

  2. This looks so YUMMY! i am drooling right now!

Back to top button