Sunde opskrifter

Swipe for teksturen, der er himlen —-> Morgenmaden i går var et rigtigt hit…

✨Swipe for teksturen, der er himlen ✨ —-> Morgenmaden i går var et rigtigt hit gutter, jeg kan varmt anbefale 💖 Kan virkelig mærke efterårsstemningerne med disse himmelske vaniljegulerodskagebagte havre! Bogstaveligt talt så trøstende for sæsonen! Males vær ikke dum som mig og ødelægge din dag ved at skære dig selv på gulerodsskrælleren i processen. Jeg har nu blodpletter flere steder i lejligheden, og min finger har et skår på et meget utraditionelt sted, og det vil nok have svært ved at hele 😔😅 🥕Gulerodskage vaniljebagt havre🥕 En lille banan (eller half stor) moset 40g havremel half tsk bagepulver 100 – 150 ml vand eller plantemælk 1 lille gulerod revet Sprint af kanel Vaniljeekstrakt Tilsæt de tørre ingredienser til det våde og bland. Hæld i din yndlingsramekin og sæt i ovnen i cirka 20 minutter ved 215°C. Serveres med alpro usødet mango-soygurt (seriøst så god og naturligt sød) og en lille gulerodsmønt skåret i et hjerte 🧡 (du kunne nok gå efter noget mere frosting-agtigt, males så forgud denne combo så 😍😋 jeg vil sige at du er den bedste naked for at læse dette og holde quick i mig her, selvom jeg har en masse i gang! Du er velkommen til at kommentere noget godt, der er sket for dig for nylig, jeg har brug for at høre nogle glade ting lige nu ☺️❤️ naked hvad som helst !

Related Articles

15 Comments

  1. How lovely this looks! 😋😋 Hope your finger’s healed up now? 🤗

  2. How cute does that look🥺 and can we appreciate the texture!😍❤️

Back to top button