Sunde opskrifter

Swipe for tekstur video check —-> Har endelig købt mig noget godt matcha pow…

💖 Swipe for tekstur video tjek 💖—-> Har endelig købt mig noget godt matcha pulver efter ikke at have det i længst tid, og for fanden, jeg er glad for, at jeg gjorde det! Dette var helt himmelsk at tilføje det til mine overnight-zoats 😍👌 DEATS: 40g havre Næsten 1 tsk matchapulver 1/four af en zucchini 1,5 dl havremælk 1 lille banan moset Hvilet natten over og toppet med friskskåret jordbær og et drys granola ! Har en rigtig langsom dag i dag efter en sjov aften på campingtur med en ven. Jeg kæmper ærligt med ikke at føle mig produktiv i dag, males jeg burde ikke være ond ved mig selv, fordi jeg føler mig træt. Indse, at du er træt, omfavn det og stol på, at du får energi en anden dag 🥰

Related Articles

15 Comments

  1. omg i love ur feeds so much 😍 mind following each other? 💞

Back to top button