Sunde opskrifter

Swipe for tekstur-optagelserne —-> God tirsdag, jeg kigger ind her for at dele…

Swipe for tekstur-optagelserne✨✨—–> God tirsdag ☺️ Jeg kigger ind her for at dele den morgenmad, jeg spiste i søndags ^^ Jeg havde ikke energi til at poste dette i søndags, da jeg endte med at få en dårlig mavepine senere på eftermiddagen, males dagen startede i hvert fald med et brag og disse gulerodskagebagte havregryn 😍😍 gulerodskage smag er en stor favorit hos mig, og det her var tremendous lækkert, så jeg må lige dele denne opskrift 😋 ❤️ 🥕Gulerodskagebagt havre:🥕 40g havre 1dl havremælk (eller anden mælk eller alternativ) 1 lille banan 1/2 tsk bagepulver 1 gulerod Knip kaneldråbe vaniljeekstrakt Toppings: Gojibær og banan Forvarm ovnen til 220°C, mos 3/four banan og riv en gulerod. Kom moset banan og revet gulerod i en skål sammen med alle de øvrige ingredienser og brug en røremaskine til at blende det hele sammen, indtil dejen er jævn. Bages i cirka 20 minutter. Tag den ud et par minutter før den er færdig, og prime med resten af ​​bananen samt nogle gojibær. Nyd denne lækre godbid til din morgenmad 😙💖

Related Articles

15 Comments

  1. absolute wow!! I just fell in love with this flavor❤️

  2. Yumm! The combination of goji-berries and banana sounds so good 😍

Back to top button