Sunde opskrifter

Swipe for tekstur check —–> Var altid nysgerrig efter “zoats” (zucchini havre….

Swipe for tekstur verify 👌—–> Var altid nysgerrig efter “zoats” (zucchini-havre. Var det naked noget people gjorde for at fylde mængden af ​​deres mad ud? Ved at tilføje strimlet zucchini til havre, ville det faktisk have nogen indflydelse om smagen af ​​selve havregrynene? ​​I går indså jeg, at det sidst nævnte gælder, da jeg endelig prøvede disse lækre in a single day zoats fra swimmersnacks 😇💖 Jeg har prøvet en lignende opskrift, males også uden zucchini, males jeg må sige, at courgette tilføjer lidt ekstra og afbalancerer faktisk sødmen af ​​den ellers intensivt søde banan. Kan varmt anbefales til jer! Jeg har modtaget en masse kærlighed fra jer i den sidste uge, og jeg vil naked fortælle jer alle, hvor meget I betyder for at mig! Hver interaktion betyder meget 🥰

Related Articles

15 Comments

  1. Gud åt alltid detta innan! Måste återuppta det 😍

  2. Oatmeal is always so comforting 😍 Great texture there 😋👌🏻

  3. I’ve never tried zoats!! This looks fantastic love😍🔥

Back to top button