Sunde opskrifter

Swipe for stir ofc —-> Hej gutter! Dette er en morgenmad fra et par dage siden, hvor…

✨Swipe for stir ofc✨ —-> Hej gutter! Dette er en morgenmad fra et par dage siden, hvor jeg havde lidt tid på hænderne hehe. Jeg har det okay, males skolen har været meget, og jeg har kæmpet for at passe mig selv ordentligt, så jeg prøver virkelig virkelig ;u; 🥺❤️ Min skole ved virkelig hvordan man kører er sindssyg med pres og konkurrence nogle gange. Det har været hårdt for mit mentale helbred. Jeg vil ikke dykke ned i det rn tho, jeg vil hellere fokusere på constructive ting! Synes godt om denne havregryn 🥰 I kommer til at elske det, det lover jeg! 🤎 Mynte – varm kakao havregryn 🤎 40 g havre 2 tsk kakaopulver Tørrede mynteflager 1/three af en moset banan Kog dette op på komfuret med vand eller plantemælk efter eget valg, indtil det er tykt og server med dine yndlings toppings! 🥰😋 Mit valg: Bananskiver alpro Æble/hindbærsoygurt Frosne blåbær Jeg elsker dig uden ord, enhver der læser dette ❤️ din omsorg giver mig oprigtigt lyst til at kramme dig!

Related Articles

15 Comments

  1. This is a fine looking Breakfast, yum! 😋😋 Sending you my kindest thoughts and wishes for school, you are a bright, kind and intelligent young woman and I feel sure that you will succeed! 💯 Always remember, take time when you can for yourself, rest when you need to and don’t be too tough on yourself – sending hugs and good energy to you! 🌺🌱🌺

  2. Hope you find a time and place in time where you cab fully focus on loving yourself bc you deserve it

  3. i relate to you so much. i hope you find moments to take care of yourself ❤️ sending you love

  4. Looks so good 😍😍😍

  5. You should take care of yourself 🤍 always!! Try to have at least 10 minutes me time a day 🙏🏻

  6. Such a pretty bowl❤️ I hope school work isn’t too much!

Back to top button