Sunde opskrifter

Swipe for perfekt asmr —–> Prøver min nye kokosskål og kan virkelig godt lide den…

Swipe for perfekt asmr 👌 —–> Prøver min nye kokosskål 🥰 kan virkelig godt lide den! Jeg føler lidt som om at alle og deres mor har en kokosskål efterhånden, males hey, de er søde, så jeg kan ikke dømme 🙈 håber i har det godt alle sammen 💖 Skal måske holde denne billedtekst kort, da jeg knap har tid til det trække vejret i dag på grund af skole og nye venner, det er fantastisk, males lidt udmattende for en introvert som mig selv. Males fyre, på trods af det, husk at tage det puster og føl dig ikke skamfuld over virkelig at have brug for det nogle gange! Jeg er highkey ved at øve mig på denne pengeautomat, og det er en rejse 💖 DEATS: Sojayoghurt toppet med bananmønter og paulunssverige hindbær/kakao-granola.

Related Articles

14 Comments

  1. 𝗦𝗧𝗘𝗩𝗘 𝗪𝗔𝗥𝗪𝗜𝗖𝗞 | 𝙵𝙾𝙾𝙳 𝚂𝚃𝚈𝙻𝙸𝙽𝙶 says:

    Whoa! Delicious 🤤

Back to top button