Sunde opskrifter

Swipe for nogle sekunder af ren himmel ——-> Jeg savler, mens jeg leder efter…

✨Swipe for nogle sekunder af ren himmel ✨ ——-> Jeg savler, mens jeg ser tilbage på dette! 🤤💖 Hvem ville sige nej til chokoladezoats? Jeg venter stadig på, at nogen er uenige 😝 God midt på ugen gutter! Fejrer i øjeblikket 300 følgere med denne lækkerskål 👌🙏 tak til jer ALLE! Troede ærlig talt aldrig, at jeg ville få så meget støtte og kærlighed. 🤎 Chokolade natten over-zoats🤎 1 dl havre 1 dl havremælk (eller andet alternativ) 3/four spsk kakaopulver 2/Three bananmos 120 g strimlet zucchini Mix det hele sammen og stil i køleskabet natten over! High med 1/Three banan tilbage og gojibær 😋 eller andre toppings, du virkelig nyder!

Related Articles

15 Comments

  1. Ooh this bowl looks absolutely perfect 😍 especially with the goji berries on top 🙌

  2. oh my god it looks so chocolatey 😢❤️

Back to top button