Sunde opskrifter

Swipe for nogle rørende optagelser ——> Foretrækker du smoothies eller havre på…

✨Swipe for nogle rørende optagelser✨ ——> Foretrækker du smoothies eller havre i øjeblikket? Fortæl mig venligst, fordi jeg er nysgerrig 🙈 Jeg tænkte på, hvorfor vi skulle vælge det, derfor disse Raspberry-smoothie-havre. Havde denne fornemmelse til morgenmad forleden dag, og det var helt sikkert en vinder ✨💖 Koldt, cremet og hvad man ellers skal ønske sig på sommerdagene 🥰 Føler høj sommerstemning på det seneste! Selv i Sverige har det nogle dage været 30°C+, så jeg har meget mere lyst til sød og kølig mad. 🌺Hindbærsmoothie kølet havre🌺 40g havre 100g frosne jordbær 1 lille banan 150 ml vegansk yoghurt (jeg bruger planti_sverige ofc) 100-125 ml vand Vaniljeekstrakt Varm hindbærene op på komfuret, indtil de er let flydende. Mos bananen og pisk det hele sammen (inklusive de flydende bær). Stil i køleskabet natten over og server om morgenen med cashewnødder og goji-bær 😋 Hav en god resten af ​​ugen gutter, weekenden har været hård, males jeg håber ugen bliver bedre ☺️🥺

Related Articles

15 Comments

Back to top button