Sunde opskrifter

Swipe for nogle optagelser ehehe~ Okay, så jeg har måske fået nye smoothieglas til…

Swipe for nogle optagelser ehehe~ Okay, så jeg har måske fået nye smoothieglas til jul, og jeg var selvfølgelig nødt til at prøve dem 🤭 Jeg skal ikke lyve, jeg spiser havregrød så meget til morgenmad, at smoothies er blevet mere sjældne. I mellemtiden sidste år, var det den modsatte vej rundt, jeg havde stort set min mango-chokolade smoothie bowl hver dag uden fejl. Det viser naked, hvordan dine madvaner og rutiner kan udvikle sig over et år 😋 🫐🎀 “Berry Christmas” smoothie 🎀🫐 100g frossen banan 125g hindbær 125g blåbær 100ml sojayoghurt Mix alt undtagen nogle få af dine bær skål. Prime med de bær, du har udeladt, og lidt granola! Har du nogle madrelaterede vaner, der har ændret sig i løbet af året? Jeg er nysgerrig 😊

Related Articles

15 Comments

  1. Looks so good 😍 I usually eat oatmeal for breakfast too, but good smoothie is great to have something different time to time 😊💖

  2. What a yummy treat to end the year with! Happy new year 2022 my friend! Have a blessed celebration with your loved ones! 🥳🥂🎉

Back to top button