Sunde opskrifter

Swipe for nogle guddommelige røre-optagelser, der vil gøre dig sulten —–> Har du ikke…

✨Swipe for nogle guddommelige røre-optagelser, der vil gøre dig sulten —–> ✨ Har du prøvet at toppe din komfurhavre med yoghurt gutter? Jeg gjorde det for første gang for et par dage siden, og nu er jeg forelsket 🥰 Har altid troet det ville være en mærkelig kombination af en eller anden grund, males det her slog virkelig 🙈🤭 Med hensyn til mit sidste indlæg om at føle sig stresset, var I absolut engle, som foreslog så mange suggestions, og jeg er glad for at kunne sige, at jeg følte mig meget bedre og mere jordet i dag 🥰 hav en dejlig uge alle sammen! 🫐 Skålen 🫐 1 dl havre (halv fiber, halv regular) kogt Toppet med: Bananmønter Frosne blåbær Gojibær planti_sverige naturlig sojayoghurt

Related Articles

15 Comments

  1. Love that you are incorporating goji berries in so many of your recipes! It’s a great touch 😍

Back to top button