Sunde opskrifter

Swipe for lidt omrørende handling ——> Har din smag ændret sig nu, hvor det er …

Swipe for noget rørende motion ✨🙈 ——> Har din smag ændret sig nu, hvor det er sommer? Fortæl mig dine sommertrang i kommentarerne 😙 Sommeren er her, og jeg har lyst til kold og frugtig mad hele tiden 😂 Det her går helt sikkert ind i min rotation af morgenmad nu! Det er Raspberry chia overnight-havre 😍 så frisk, kølig, sød og let syrlig fra bærrene! Jeg føler mig lidt underlig ngl, skal til mine forældre om et par dage, og jeg ser virkelig frem til at møde dem og mine hunde. Males samtidig kommer jeg virkelig til at savne at bo alene og min lejlighed her 😩💖 nogen der føler mig på det her? 🌼🌺Hindbærchia natten over-havre🌺🌼 1 dl (40g) havre 1 dl havremælk (eller anden erstatning) Jeg bruger oatly 1 tsk chiafrø Nogle hindbær Vaniljeekstrakt Server med dit yndlings sommerpålæg. Jeg brugte hindbærkompot, frisk mango i tern og planti_sverige usødet sojayoghurt 😋

Related Articles

15 Comments

  1. 𝐓𝐢𝐧𝐠 𝐗𝐮🌿 𝙋𝙡𝙖𝙣𝙩-𝙗𝙖𝙨𝙚𝙙 𝙍𝙚𝙘𝙞𝙥𝙚𝙨 says:

    My one is definitely overnight oats and smoothie for breakfast. This looks amazingly delicious 😍

Back to top button