Sunde opskrifter

Swipe for godhed ——> Det er endelig tid til at være rigtig festlig! Og lige siden…

✨ Swipe for godhed 🤤✨ ——> Det er endelig tid til at være rigtig festlig! Og lige siden min mor venligt fik mig noget safran for et par uger siden, har jeg haft lyst til at prøve dette! Det var morgenmad i morges. Og mand er jeg her for at fortælle dig, at dette er BOMB 🔥💕 Det er safranbagt havre! Baser det svenske wienerbrød kaldet “lussebullar” eller “lussekatter”! Tremendous trøstende og mættende morgenmad på en kold vinterdag 🥰 😻Saffron “lussekatt”-lignende bagt havre😻 40 g havremel 1 lille banan Knip safran half tsk bagepulver vand eller havremælk til at blande i dejen Hæld den gylden-gule dej i en ramekin og læg rosiner (så vigtige for julestemningen) ovenpå, inden den bages ved 210-220°C i ca. 15-20 minutter. Tag ud og prime med din yndlingsyoghurt! Jeg bruger min yndlings mango soygurt fra alpro 😋

Related Articles

15 Comments

  1. 𝐓𝐢𝐧𝐠 𝐗𝐮🌿 𝙋𝙡𝙖𝙣𝙩-𝙗𝙖𝙨𝙚𝙙 𝙍𝙚𝙘𝙞𝙥𝙚𝙨 says:

    This looks incredible 😍

Back to top button