Sunde opskrifter

Swipe for “galaxy swirl* —–> Hej gutter! Det er mig, Vivi, her for at rapportere…

Swipe for “galaxy swirl* 😍 —–> Hej gutter! Det er mig, Vivi, her for at fortælle, at jeg har spist havregrød hele sommeren og NU, når det bliver efterår og koldt, får jeg lyst til kolde smoothie bowls! 🙈🤭 jeg håber du har det godt kære. Jeg er seriøst ked af det hvis jeg savner indlæg på det seneste, jeg prøver at indhente det når jeg har tid. Jeg ville ønske der var endnu en weekenddag i løbet af ugen seriøst 😩 Jeg har virkelig prøvet at holde mig på sporet spisemæssigt, og jeg synes, det har været okay, hvilket er fantastisk. Jeg savner canine at have tid til hire faktisk at dekorere mine måltider, stadig at spise min yndlingsmad, males det er ikke så tilfredsstillende, når jeg ikke viser dem på her af en eller anden grund 🙈 Denne smoothie tho 🙏😍 💫 Blåbær “galakse”-smoothieskål 🫐 150 g frossen banan (1,5 hel banan) 100 g frosne blåbær Stænk plantemælk eller vand Bland dem sammen og prime med: Choko-hindbær granola, Jeg bruger paulunssverige som er min favorit Goji bær Sojayoghurt Dette er seriøst min yndlings smoothie bowl combo atm, du skal prøve det 💕🙏 Også, du er elsket, glem det aldrig!

Related Articles

Back to top button