Sunde opskrifter

Swipe for en god røre ——> Overhørte nogle børn i toget diskutere g…

✨ Swipe for en god røre ✨ ——> Overhørte nogle børn i toget diskutere grinchen, mens de skrev dette indlæg om disse cremede in a single day Grinch-havre 🤭 Disse var seriøst så cremede takket være yoghurten og bitterheden af ​​matcha-gos perfekt med sødmen fra banan og gojis 🤤💖 Jeg vil have dem igen NU! Jeg er på vej nordpå for at besøge min kære familie til jul! Og det eneste, jeg virkelig ønsker, er, at alle skal hygge sig 💕😇 Jeg ville elske at høre om jeres juleplaner, eller mangel på dem 😉 💚 Matcha natten over Grinch-havre 💚 40g havre half of bananmos 1 tsk chiafrø 1 tsk matcha pulver 100 ml havremælk (kan modificeres for ønsket konsistens c) Mix sammen aftenen før og nyd om morgenen med lidt banan, gojibær og yndlingsyoghurt! (Jeg elsker alpro mango soygurt)

Related Articles

15 Comments

  1. Men ser sååå krämig ut! Ha en fin vecka❤️

Back to top button