Sunde opskrifter

Swipe for den mest tilfredsstillende tekstur cam —-> Så jeg hopper på tren…

Swipe for det mest tilfredsstillende teksturkamera 🤤👌 —-> Såå jeg hopper videre til trendfyrene. Afkølet havrekage er det 😍 og lad mig sige, at jeg er FORelsket! det er den mest tilfredsstillende følelse nogensinde at have havre formet som denne 🙈 Jeg lavede min matcha-smag, fordi jeg er besat af matcha! Matcha kølet havre med yoghurt frosting og gem det så i køleskabet natten over. Vend det om morgenen på hovedet på en tallerken og pynt! Til frostingen: 70 g sojayoghurt 1/four af bananen Vaniljeekstrakt Toppet minen med “frosting”, resten af ​​bananen skåret i mønter, hindbær fra vores have samt en pudsning af matchapulver og et mynteblad! Håber i får en god uge gutter 💖💕 Tiden flyver virkelig afsted, og jeg gør mit bedste for at holde min motivation for at spise op. Har været rigtig træt på det seneste, og jeg synes både bedre søvn og mere mad burde være på min dagsorden rn.

Related Articles

Back to top button