Sunde opskrifter

Swipe for den mest perfekte ooze ——-> Denne skønhed er noget, jeg har haft lyst til …

✨Swipe for den mest perfekte ooze✨ ——-> Denne skønhed er noget, jeg har haft lyst til mange gange på det seneste, da vejret har været mere dystert her nu. Og lad mig fortælle dig, at jeg faktisk er så stolt af denne, den er et should at prøve 😌🙈💖 Bagt havre er tilbage på mit bord igen og kommet for at blive! Så lad os komme til opskriften skal vi? Her er trylleformularen: Banancremefyldt bagt havre Til dejen: 40 g havremel 1/2 tsk bagepulver 1 tsk kakaopulver Kanel efter smag 1/2 banan Bland de tørre ingredienser og tilsæt derefter det våde for at lave din dej. Til cremen: 40g sojayoghurt 1/four banan Vaniljeekstrakt Mix cremen med en røremaskine. Hæld halvdelen af ​​dejen i en ramakin, hæld derefter cremen i midten og dæk med den resterende dej. Jeg pyntede toppen af ​​min med de resterende bananer og hindbær 😋 bag i cirka 20 minutter, og du er færdig! Nemt, så godt, idiotsikkert, ærlig talt ville jeg lave det hver morgen, hvis jeg havde tid 🙈

Related Articles

Back to top button