Sunde opskrifter

Swipe for closeup ——> Opskrift nedenfor! Søde kartofler er min favorit af en grund…

Swipe for nærbillede 😍💕 ——> Opskrift nedenfor! Søde kartofler er min favorit af en grund virkelig 🥰 Jeg ser altid mange af mine yndlingsmennesker såsom itssueatss og emilyy.eatzz lave deres søde tato pandekager, og jeg har kun prøvet at lave salte vafler med dem før. Males det her var også et hit at spise med søde toppings 😍 Her er DET’erne på min: 35 g kikærtemel 250 g dampet sød kartoffel 1 dl sojamælk Knip kanel Vaniljeekstrakt Mos sød kartoffel og mix den med de andre ingredienser. Steg pandekager på en pande. Server med soyayoghurt og jordbær og nyd ~ 💕 Pas på gutter, nyd sommeren og pas på 😇

Related Articles

15 Comments

  1. Du machst echt tollen Content😌 in der @picstagraph_app findest du einen Foto Contest zum Thema Food! Schau‘ vorbei, nimm‘ teil und gewinne den Contest😍

  2. 😍😍😍omg so delish❤️

  3. Sweet potatoes really are the best 😍 this looks incredible!!

Back to top button