Sunde opskrifter

Swipe for at røre havregrynene og få noget asmr —–> Fortæl mig din form for selv-ca…

✨Swip for at røre havregrynene og få noget asmr✨ —–> Fortæl mig din type for egenomsorg i kommentarerne, jeg er så nysgerrig 😇💖 Selvpleje, mit bud på det er, at det kommer til at se anderledes ud for alle. Der er mange antagelser om, hvordan selvpleje skal se ud, make-up, hudpleje, meditere osv. Jeg følte ofte, at det var de ultimative ting, der gjorde en selvplejerutine komplet, og jeg ville elske at have tid til disse ting hver dag males jeg prøver at ændre mit perspektiv. At hælde en kop te op, vaske mit ansigt eller rede min seng og selvfølgelig spise morgenmad, er de ting, der får min morgen til at føles fuldendt. Således erkendelsen af, at jeg måske allerede praktiserer ordentlig selvpleje. Self look after ME 🥰 Dette er mine nuværende to-go-havre til stressende og travle morgener og giver mig et øjeblik til at spise morgenmad i fred, da de er meget hurtige og nemme at lave 😊 1dl havre 1dl havremælk (jeg bruger oatly) 1dl vand Noget kanel eller vaniljeekstrakt for smag. Tilbered din havre på komfuret, og mens de koger ved lav temperatur, tilbered din te, toppings og alt det andet, du har brug for til din morgenmad. Min go to toppings er: Bananmønter Frosne retailer blåbær samt tørrede gojibær Dette giver en fantastisk smagende brekkie, der er hurtig at lave. Def et should i MIN selvplejerutine i travle dage ^^ for ikke at føle sig som en opgave, skal selvpleje være realistisk 💖

Related Articles

15 Comments

  1. Looks so lovely ! 💓 for me self care is having to pay attention to my breathing and my surroundings

  2. My form of self care is making sure to say something nice about myself to myself every 3 hours lol, I have an alarm set on my phone for it, Im an intense critical perfectionist so just being nice to myself and bringing some light to the things I am doing well really helps ground me

  3. oatmeal is a must!! My form of self-care is not being distracted too much and focusing in the things I can control. 🤍🤍

Back to top button