Sunde opskrifter

Swipe for asmr, der vil få dig til at savle —–> Efterårs yoghurtskål med…

✨Swipe for asmr’en, der får dig til at savle ✨ —–> Efterårsyoghurtskål med kanelristede butternut squash 🤤😍 Bogstaveligt talt drømmemorgenmaden til efteråret 🥰🎃 Opskriften er nedenfor!! Jeg havde en fantastisk Halloween gutter! Havde en ven, der sov over i 2 nætter, og vi så Nightmare før jul, lyttede til Stray Youngsters og gik på skøjteløb (indendørs). Det var så sjovt, og det lykkedes at få mig til at føle mig som et barn igen 😁 Nyd de øjeblikke og værdsæt virkelig de gode stunder gutter! 🧡 Efterårsyoghurtskål 🧡 Skær en butternut squash i tern, smid olie, kanel og en knivspids salt i og bag i ovnen i ca. 30 – 40 minutter ved 225°C. DEATS: Sojayoghurt (jeg brugte planti_sverige ) Chokolade- hindbærgranola (paulunssverige ) Nogle af de bagte squash Jeg vil vædde på, at andre typer squash/græskar også ville passe fantastisk til dette 🥰

Related Articles

Back to top button