Sunde opskrifter

Stryg til højre for at røre rundt og afsløre indersiden ——> Mig og min (HUN ER FANTASTISK RLY…

✨Stryg til højre for at røre og afsløre indersiden✨🤭 ——> Mig og min paula_jedzonko (HUN ER FANTASTISK RLY) indså, at der kun er én dag mellem vores fødselsdage, og vi er begge Tvillinger, så her er vi i en fantastisk collab, til ære for gemini. Vi er hermed tvillinger hehe 🥰 Vores tema er “Yin og Yang” ofc. Vi fandt en liste over fødevarer, der er beregnet til at være sunde specielt til gemini-individer, mens vi brainstormer sammen, og jeg vælger at basere min del på to af de nævnte fødevarer, fersken og mælkefri yoghurt (det fungerede så godt for mig, fordi jeg er veganer). Jeg ved, at der er masser af gemini-hadere derude ifølge internettet 🧐 males en positiv kvalitet Gemini siges at have er, at vi elsker at prøve nye ting. Derfor er fersken herinde, fordi det er noget nyt, jeg prøvede forleden og VIRKELIG ELSKEDE 💖 Denne opskrift er virkelig delicate, trøstende og beroligede min krop. Den smager perfekt varm og sød. 🍑 dEATs 🍑 40g havre, 100 ml havremælk, vand, 1/2 fersken i tern og kanel kogt på komfuret og serveret i en skål med: – 1/2 tern fersken – vegansk yoghurt fra planti_sverige 💫Fortæl mig, hvad er dit stjernetegn?? 💫

Related Articles

Back to top button