Sunde opskrifter

Stryg hele vejen for optagelser af mig, der graver i denne skønhed —–> bogstaveligt talt…

Stryg hele vejen for optagelser af mig, der graver i denne skønhed —–> bogstaveligt talt som bananbrød kombineret med den dejligste blåbærmuffin! 🫐🍌 En rigtig lækkerbisken til morgenmad må jeg sige 🤭 og virkelig sund og nem at lave! Hyggelig brekkie for indeværende sæson. Kan aldrig lade være 🙈 💛 Bananbrød blåbærmuffin – bagt havre 🫐 40 g havremel 3/four af en bananmos 0,5 tsk bagepulver 1 dl havremælk eller vand Dryp vaniljeekstrakt (valgfrit, males anbefales) 25 g (eller ønsket mængde) ) af frosne blåbær Pisk alt sammen undtagen blåbærene. Hæld halvdelen af ​​dejen i en ramekin, dryp blåbær i midten og dæk med resten af ​​dejen. Toppede min med 1/four banan og hakkede cashewnødder 😋 og bagte derefter ved 220°C i ca 15-20 minutter ✨ Jeg har haft meget travlt og det føles lidt dårligt, for jeg vil gerne være mere aktiv her, males jeg er tremendous træt af skolen. Jeg minder mig selv om, at jeg poster her for at have det sjovt og for at jeg skal have det godt 💕 hvilket betyder, at opslag ikke skal foregå midt i stressen. Hvis målet med din konto er det samme som mit, så prøv ikke at blive påvirket af hastigheden af ​​uploads på sociale medier <3 🤗 dit mentale helbred er værdifuldt, og jeg elsker dig ❤️

Related Articles

Back to top button