Sunde opskrifter

Stryg hele vejen for nogle teksturoptagelser —-> Jeg blev seriøst forelsket i…

✨Swip hele vejen for nogle teksturoptagelser —-> ✨ Jeg blev seriøst forelsket i havregryn igen i morges! Jeg lavede den på komfuret for første gang i evigheder, og de blev så fantastiske! 😍🙈 Havregrød er så mættende og perfekt at starte en travl dag med ☺️ Håber I alle får en fantastisk dag og tusind tak for dejlige 200 følgere, jeg kunne ikke tro det tidligere 💖 Flytter ned til min lejlighed i det sydlige Sverige i dag og ankommer despatched i aften. Males jeg glæder mig til at pynte lidt i min lejlighed ☺️ Min havregryn: 1 dl havre half vand, half havremælk til ønsket konsistens Vaniljeekstrakt Et par frosne blåbær blandet i, mens de stadig er varme. Toppede den med bananmønter, goji-bær og nogle cashewnødder 👌❤️ Seriøs kærlighed til jer alle, I er dyrebare!

Related Articles

15 Comments

  1. 𝐓𝐢𝐧𝐠 𝐗𝐮🌿 𝙋𝙡𝙖𝙣𝙩-𝙗𝙖𝙨𝙚𝙙 𝙍𝙚𝙘𝙞𝙥𝙚𝙨 siger:

    Porridge doze perfectly😍

  2. STOVETOP IS WHERE ITS AT OMGGGG🔥🙌❤️ I fell in love after finding the perfect way to make stovetop oats😍😮😍 so with ya there girl😮

Back to top button