Sunde opskrifter

Stryg hele vejen for nogle latterligt tilfredsstillende teksturoptagelser—-> Denne…

✨Swip hele vejen for nogle latterligt tilfredsstillende teksturoptagelser✨—-> Dette var naked den BEDSTE kombination nogensinde 💚🤎 Så itssueatss have bagt havre med denne smagskombination den anden uge, og jeg ville med det samme lave min egen opskrift med den Matcha choko-banan bagt havre Fyld: mos 1/three banan med 1-2 tsk kakaopulver. Mix alle ingredienserne og hæld det meste af dejen i en ramekin. Kom chokoladebananfyldet i og hæld den sidste smule dej ovenpå. High havregrynene med cashewnødder og bag dem i ovnen ved 210°C i cirka 20 minutter ☺️ Jeg serverede min med noget mangosoygurt fra alpro ved siden af. Sry for at være langsom til at skrive indlæg, der sker en masse på det tidspunkt. Jeg vil tage mig tid, males fortsæt helt sikkert, da jeg elsker at skrive herinde 🥰 Jeg ved, at mange af jer jonglerer på insta med skolens rn, og det er svært, males husk, at det er 100 % OK at sætte farten ned og skrive uden stress af at være aktiv. Jeg føler, at sociale medier er en af ​​de største bidragydere til stress, hvis de bruges på den forkerte måde.

Related Articles

Back to top button