Sunde opskrifter

Stryg hele vejen for at se den smukke tekstur —-> Lige siden sidst jeg har…

Swipe hele vejen for at se den skønne tekstur 😍 —-> Lige siden sidst har jeg glædet mig til endnu et samarbejde med paula_wellnesseats min bedste twinnie !!! 🥰 Hendes kreationer er altid så æstetiske og lækre, så jeg følte, at mine skulle være gode! Jeg var næsten nervøs! Males jeg kan med sandhed sige, at dette var en succes 🤤 På ægte Paula- og Vivi-manér ville vi symbolisere vores venskab og forbindelse gennem et lækkert samarbejde! Denne gang i temaet for vores yndlingsfarver! Salviegrøn til Paula og lilla til mig selvfølgelig 🤗 Tjek hendes skønne superfood in a single day oats ud 🥰 💜 Blåbærglaseret matcha oatcake 💚 40g havre 1 tsk matchapulver 2/three banan, moset Kog havre, matchapulver og banan med vand dagen før og lad stå natten over i en skål i den kind du ønsker kagen skal være i! Blåbærglasur: 30g frosne blåbær 1/three banan 40 ml sojayoghurt Vaniljeekstrakt Mix sammen med en røremaskine og high din lækre kage 😋

Related Articles

15 Comments

  1. been dying to try and make an oatcake!! this looks so good!

Back to top button