Sunde opskrifter

Stryg for tilfredsstillende optagelser af disse skønheder! —-> Har du noget mad du…

Stryg for tilfredsstillende optagelser af disse skønheder! 🥰 —-> Har du noget mad, du spiser ret sjældent, males faktisk holder meget af og gerne vil have oftere? Jeg indså, at jeg ikke har fået pandekager i rigtig lang tid, så jeg tænkte, at det nu ville være den perfekte mulighed, hvor sommeren hurtigt kommer! Tho helt ærligt, pandekager har været min lille smule “frygt mad”, især med masser af toppings. Har længe haft lyst til at prøve det igen, så her er jeg, og jeg kan meddele, at jeg helt sikkert kommer til at lave flere pandekager fra nu af ☺️💕 Bananhavre-pandekager: 60g havremel 1 bananmos 1,5 dl havremælk eller andet alternativ (jeg bruger oatly ) Knip salt Kanel En dråbe vaniljeekstrakt Toppings er planti_sverige sojayoghurt og hindbærkompot! Dette føltes som en kæmpe sejr og fejring af sommeren 💪❤️

Related Articles

15 Comments

  1. 𝑯𝒆𝒂𝒍𝒕𝒉 & 𝑾𝒆𝒍𝒍𝒏𝒆𝒔𝒔🌱𝑹𝒆𝒂𝒍 𝑭𝒐𝒐𝒅 / 𝑪𝒐𝒎𝒊𝒅𝒂 𝑹𝒆𝒂𝒍 siger:

    So yummy 😋

  2. Woow❤️ it must be incredibly delicious🤤 I love this recipe💖

Back to top button