Sunde opskrifter

Stryg for teksturoptagelser —–> Okay, så lad os henvende os til elefanten i rummet…

Stryg for teksturoptagelser —–> Okay, så lad os tage fats på elefanten i rummet her. Jeg er ikke den mest erfarne, når det kommer til bagning, og jeg tror, ​​at dette er den første bagte ting, jeg nogensinde har postet! Ironisk nok er det også min første gang nogensinde at lave en mugcake, og jeg må sige WOW, det var nemt og så forbandet lækkert 😍 Hvad opskriften angår, ville jeg prøve at lave en enkelt serveret blåbærsmåkage af den dejlige itssueatss. Males jeg var nødt til at skifte ahornsirup til moset banan, da jeg ikke har ahornsirup derhjemme. Jeg ville også prøve konceptet med en kruskage, så jeg besluttede mig for at lave den til en 😂 Det smagte i hvert fald fantastisk, og du burde helt sikkert tjekke hendes originale opskrift ud (og resten af ​​hendes facet, da hun bogstaveligt talt er den sødeste 💖) Dette kunne være en begin på, at jeg prøvede mere bagværk og postede dem haha! Det var sådan en positiv oplevelse for mig 🥰

Related Articles

13 Comments

Back to top button