Sunde opskrifter

Stryg for optagelser og flere visninger af denne skønhed—–> God onsdag allesammen …

✨Swipe for optagelser og flere visninger af denne skønhed✨—–> God onsdag allesammen 🤗💖 havde lyst til at købe en rigtig fin krukke til at putte smoothies og lave parfaits i, så det gjorde jeg 🙈 og jeg elsker hvordan det ser ud 🥰 Også købte acai pulver til mig selv og prøvede det i havre for første gang, og jeg må sige, at jeg syntes, det smagte lidt underligt den første bid, males det gik fra anstændigt til himmelsk på få minutter! Kan ikke vente med at få denne igen. Acai- overnight-oat hindbærparfait OPSKRIFT: 1dl havre 1dl havremælk (jeg bruger oatly ) 1 tsk acaipulver Dråbe vaniljeekstrakt Mix disse og opbevar i køleskabet natten over. Lav din parfait. Jeg brugte (lag for lag): half of af en banan Havregrøden Mosede hindbær Sojayoghurt half of af bananen Hele hindbær på toppen Det var virkelig en lykke, og vil give mig masser af god energi 💖 Bruger også min nye krukke gør mig glad 😊 Prøv det gutter! Jeg er virkelig blevet forelsket i parfaits haha.

Related Articles

Back to top button