Sunde opskrifter

Stryg for optagelser af denne absolut salige enkeltserveringstærte —-> Denne colla…

✨ Swipe for optagelser af denne absolut salige enkeltservetærte ✨ —-> Dette samarbejde er meget spændende, som det er med min dejlige emilyy.eatzz, og vi har haft lyst til at lave denne i et stykke tid, så hypen er enorm 😍🤭 Hvis der er én ting, vi begge elsker, så må det helt sikkert være sød kartoffel, vi har haft mange konvoser, der fangirlde over dens herlighed! Jeg har altid ønsket at prøve at bage noget dessert-agtigt med sød kartoffel, og jeg elsker de lilla (Ube), så jeg gik endelig til det! 💜 Cremet Ube figentærte 💜 (Enkeltservering og ingen bageopskrift 😋) Flødefyld: 1 lille ube (lilla sød kartoffel, a’ 125 g) 50 g sojayoghurt Vaniljeekstrakt Skorpe: 1 spsk tahin og 30 g havre + lidt vand Bag den sød kartoffel og lav skorpen dagen før. For at lave skorpen bland ingredienserne og skub dem til en skorpeform med en ramekin. Lad stå i køleskabet natten over. Mix ingredienserne til cremen dagen efter. Tag skorpen ud af ramekinen og fyld den med sød kartoffelfyld. Stil det på køl i 5-10 minutter, pynt med snittet figen og server som morgenmad eller snack 🥰 Den indeholder også noget af en “frygtmad” for mig som er en skorpe med nøddesmør som bindemiddel. Nøddesmør i slik er lidt af en frygt, da det er så tæt. Jeg er så glad for, at jeg prøvede at sort out denne frygt, fordi den var meget lækker, over forventning 🥰 madfrygt er ofte irrationel, males svær at finde bedst på trods af at den er ret ulogisk. Males jeg vil gøre det igen for at udfordre denne mere! Og følg venligst min bedste ven emilyy.eatzz hun er sådan en kæreste, en af ​​mine første og bedste venner på insta, og hendes opskrifter og indlæg er at dø for! Jeg elsker hende 😍🙈

Related Articles

Back to top button