Sunde opskrifter

Stryg for at se, hvad der rører sig i at lave —-> Jeg er en lille gentagelse nu, jeg er prisbelønnet, men….

Swipe for at se dette røre i fremstillingen —-> Jeg er en lille gentagende nu, jeg er prisuddeling, males…denne safranbagte havregryn er for god til ikke at have, og det er jul, så der er ingen grund til at lade være 😋🎀 Isn Er denne ramakin, som min søster fik af et barn i børnehaven, hun har arbejdet deltid i, naked så smuk? ❤️🥺 Også så sødt af ungen at forære hende den til jul 🙈 Så er der mig, der “stjæler” den 🤭 næh hun er så sød at give mig tilladelse til at låne den! Tvivl ikke på at lave dette til morgenmad juledag, det er lækkert 😋 Opskriften er i et nyligt indlæg, males denne gang havde vi ingen rosiner (😩), så der er blåbær i i stedet 😂 (det var en nødaktion, jeg sværger) Servering med yoghurt som sædvanligt 😌💖

Related Articles

15 Comments

  1. Oh yes ❤️❤️this has so many wonderful ingredients 😍😍it is such a delicious composition 😍😍

  2. det såååå gott ut!! älskar lussebullar så MÅSTE testa🤩😩❤️

  3. The best breakfast! Happy Christmas Eve 🎄❤️

  4. You sis is sooo adorable 😍and the bake oats with blueberries 🫐🫐🫐

Back to top button