Sunde opskrifter

Stryg for at røre —–>> Hej gutter, hvordan har vi det? Ville bare tjekke ind med…

✨Swipe for at røre✨ —–>> Hej gutter, hvordan har vi det? ❤️ Ville naked lige tjekke ind hos jer og spørge. Jeg kan godt lide naked at svare med “Jeg er god”, og mange gange er det sandt. Males hvis jeg faktisk skulle tjekke ind med mig selv rn så ville svaret være, at jeg føler mig en lille smule nede. Mange ting går godt, såsom skole, venskaber osv. Jeg er ret vant til dette, males dette efterår har bragt nogle forhold og følelsesrelaterede problemer til mig. Og selvom det måske lyder småligt, så gør det lidt ondt 🥺 Har det også ret dårligt med min hud, da den bliver gradvist mere tør 😅. Der går min rant, tak gutter, tjek nogle gange ind hos jer selv og udgiv jeres følelser 💖 Jeg elsker jer mange dyrebare mennesker. Helt ærligt undlader dette rum aldrig at få mig til at føle mig glad igen. Havde en rigtig comfort-food morgenmad til mig i dag før skole! In a single day chokoladehavre 🤎 (40 g havre, 1 tsk chiafrø, 2 tsk kakaopulver, 150 ml havremælk, en halv moset banan) Toppet med den anden half of banan, gojibær og alpro mango soygurt 😋 fortjener elsker jer, I den bedste 💖🙈

Related Articles

Back to top button