Sunde opskrifter

Stryg for at grave i denne fersken og fløde-mugcake ———-> Gutter, det er perfekt…

✨Swipe for at grave ned i denne fersken og fløde mugcake ✨ ———-> Gutter dette er virkelig perfekt som dessert eller snack! Dette er mit tredje indlæg om fersken-påskønnelse 😂🍑 Jeg er seriøs, når jeg siger, at næste indlæg bliver anderledes! 🍑 Peaches n’ cream mugcake 🍑 35 g havremel half tsk bagepulver Skvett kanel 1 spsk sojayoghurt Vand til dejens konsistens Mix de tørre ingredienser og tilsæt derefter det våde 😇 hæld halvdelen af ​​dejen i et krus. Bages i cirka 1-2 minutter i mikrobølgeovnen. Fyld: 1 lille fersken (eller ca. en halv stor) 2 spsk sojayoghurt Tilsæt fyldet i midten, hæld resten af ​​dejen. (Jeg gemte noget af fersken til at lægge ovenpå også) Har forsøgt at blive mere kreativ og brænde mig selv med en god snack hver dag! Det har været hårdt, fordi det føles som om, jeg “spilder” mad og penge på mig selv, males jeg burde sige til mig selv, at jeg har brug for det, og at det er en investering for et bedre helbred ❤️ arbejder hårdt på denne pengeautomat. Håber I alle har det bedst, jeg falder til i min lejlighed igen, hvilket er min grund til at være lidt mindre aktiv her 🙈

Related Articles

Back to top button