Sunde opskrifter

Stryg for at dryppe dressingen —–> Dette mine venner, er mit livs salat s…

✨Swip for at dryppe dressingen ✨—–> Dette mine venner, er mit livs salat, hun er den smukkeste, males smagfulde ting, jeg har lavet indtil videre 🤤👌💖 Jeg følte mig ret kreativ i køkkenet i går, hvilket var en skøn følelse 😊 Det var så skønt, at jeg næsten glemte, at jeg skal have kørekortprøve i morgen :’D males lad os ikke tænke på det og gå direkte til DØDEN haha ​​🌱 Rainbow well being Bowl 🌱 Seng af salat Cherrytomater Sprød vegansk kylling stykker fra halsanskok Frisk mango i tern Ovnbagt lilla sød kartoffel Kikærter Overhældt med balsamicoeddike og en dressing bestående af 1 spsk tahini, citronsaft, salt og peber. Tyndede det ud med lidt vand. Så simpelt! Jeg håber, du føler dig inspireret af dette og får en dejlig dag kære 😌💖

Related Articles

Back to top button