Sunde opskrifter

• SPAGHETTI MED ANSJOS, TØRRET CHILLI OG PANGRITATA • Dette var absolut D

• SPAGHETTI MED ANSJOS, TØRRET CHILLI OG PANGRITATA • Dette var absolut LÆKKER. Til min fødselsdag var en af ​​mine gaver en pastamaskine! Det her er så perfekt for mig, fordi jeg ELSKER PASTA med en ardour xox Anyhow, jeg fik eksperimenteret og lavede et par retter med min egen hjemmelavede pasta! Jeg må sige, at du kan kende forskel på butik købt og hjemmelavet, og jeg foretrækker meget hjemmelavet spaghetti!! Denne opskrift er af jamieoliver ⬇️ (four serverer) TIL PANGRITATAEN: – eight spsk olivenolie – 1 fed hvidløg, skåret i skiver (jeg brugte flere!) – 1 håndfuld frisk timian – 200 g frisk brødkrummer – salt & kværnet kind peber TIL SPAGHETTIEN : – spaghetti af god kvalitet (jeg lavede min egen) – 6 spsk ekstra jomfru olivenolie – 2 fed hvidløg, finthakket – 16 ansjosfileter – saft af 2 citroner – 2 små tørrede chilier, smuldret AT LAVE: • lav først pangritataen ved at varme olivenolie i en varm tykbundet pande. Tilsæt derefter hvidløg, timian og rasp; de vil stege og begynde at riste. Rør i et par minutter og smag til med salt og peber, når de er sprøde og gylden. Lad dryppe af på køkkenpapir. • Kog derefter spaghettien i saltet kogende vand. Kom imens olie og hvidløg i en gryde og varm forsigtigt op. Når hvidløget bliver blødt, læg ansjoserne ovenpå, og du vil snart se, at de begynder at smelte. • pres citronsaften i og drys de tørrede chilier. Kom spaghettien i og vend saucen i. • server drysset rigeligt med pangritataen.

Related Articles

Back to top button