Sunde opskrifter

Smattet melfri brownies Disse er kornfri, mælkefri og sukkerfri. jeg deb…

Smattet melfri brownies 😋 Disse er kornfri, mælkefri og sukkerfri. Jeg diskuterede at poste dette i dag, da jeg ikke kunne få et anstændigt billede for mit liv 🙈 Jeg besluttede at gå videre alligevel, fordi de her var SÅ gode! Jeg kunne vente med at dele! Ikke en krumme tilbage, og alle spørger mig allerede, hvornår jeg kan lave dem igen. . . Ingredienser ✏️200g mørk chokoladebar (jeg brugte 86 procent whitakersarabia) hakket fint ✏️1 kop (160g) rå Medjool dadler, udstenet ✏️1/Four kop tahin (organiclarder) ✏️1/Four kop kokosolie (1/4) /three kop rå kakaopulver ✏️1 æg ✏️half tsk vanilje ✏️kniv salt ✏️half kop hakkede valnødder (bayaraworld). . Instruktioner 📝forvarm ovnen til 190C/375F 📝Beklæd en bageplade med bagepapir 📝I en foodprocessor eller TM, tilsæt alle ingredienser undtagen valnødderne. Mix indtil det er godt indarbejdet. 📝fold valnødderne i og kom dem over på bageplade 📝bag i 15-20 minutter. Lad det køle helt af. God fornøjelse!

Related Articles

15 Comments

Back to top button