Sunde opskrifter

siden jeg havde denne i går til morgenmad God ny uge gutter! Jeg føler mig en li…

siden jeg havde denne i går til morgenmad 🙈💖 God ny uge gutter! Jeg føler mig lidt mere tilbøjelig til at tage billeder af min morgenmad, nu hvor det (ENDELIG) bliver noget lettere tidligere i Sverige 😅 Min smoothie denne gang er: 70 g frossen banan 70 g frossen spinat 110 g frossen mango Stort skvæt havremælk Mynteblade Toppet med: Kakao- hindbærgranola fra paulunssverige Frosne hindbær God uge! Gør dit og jeg mener DIT bedste, ingen andre. Også selvom det betyder at tage det mindste skridt ;w; ❤️

Related Articles

14 Comments

  1. 𝐉𝐀𝐍𝐈𝐍𝐀 | 𝐅𝐎𝐎𝐃 𝐈𝐍𝐒𝐏𝐎•𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐈𝐕𝐈𝐓𝐘 says:

    This colour! 😍 great!

  2. OKAY WHAT THE HECK. YOU LIKED MY PIC BUT YOUR TRULY BREAKFAST QUEEN. Soooo amazing every post 😍😍

Back to top button