Sunde opskrifter

Så nu hvor jeg er flyttet og min mor stadig er her, besluttede vi at fejre det ved at gå…

Så nu hvor jeg er flyttet og min mor stadig er her, besluttede vi at fejre det ved at gå på en af ​​mine yndlingscaféer her, der ikke er så langt væk. jordmalmo er stedet at tage hen til den bedste morgenmad, frokost eller brunch-mad 👌🌱 så vi tog dertil om lørdagen. Vi fulgte selvfølgelig restriktioner og så videre, og jeg må sige, at det var så dejligt at spise ude for første gang i et halvt år 😊🥰 Jeg bestilte deres berømte krypterede tofu-tallerken for første gang (havde lyst til at prøve det) i et stykke tid nu) og lad mig naked sige, at de mennesker, der anmelder, at de har den bedste krypterede tofu i Sverige, ikke var sjove, fordi OMG, dette var den bedste, jeg nogensinde har haft! Min mor bestilte avo- hummus-toasten, som så ud og var også guddommelig. dEATs Det første billede er kiks med frø, serveret med rørtofu, flødeost, ovnstegte kartofler, salat og toppet med næringsgær og ristede græskarkerner. Andet billede er en surdejstoast med soltørret tomat-hummus, avocado, ristede græskarkerner og krydderier, og brøndkarse 🌱 Hav en dejlig uge gutter, pas på jeres kære, min mor skal desværre afsted i dag og jeg hader farvel males At vide, at jeg har fået mest muligt ud af min tid sammen med hende, får mig til at føle mig bedre 💖 ;w;

Related Articles

13 Comments

Back to top button