Sunde opskrifter

Så gæt hvem der gik tilbage til sidste weekend? Jep mig, jeg havde en god grund, en frit…

Så gæt hvem der tog tilbage til jordmalmo sidste weekend? Jep mig, jeg havde en god grund, en af ​​mine venner ville gerne derned, og det var også første gang, jeg mødte dem irl ☺️ Jeg hyggede mig selvfølgelig og besluttede at prøve en af ​​deres smoothie bowls denne gang! Jeg fik endda en velsmagende morgenmad for at føle mig ekstra op til denne søde og lækre frokost 🥰 Og ja, det var bestemt lækkert 🌱💖 og deres granola er også rigtig god! Hvis det ikke var for karantæne, ville jeg nok være gået i stykker nu og gået tilbage dertil flere gange 🙈😂 DEATER er hindbær- og brombærsmoothieskål med kokosflager, mangopuré, hampefrø, nøddegranola, blåbær og et mynteblad

Related Articles

13 Comments

Back to top button