Sunde opskrifter

Prøvede at lave en havregrynsskål med ‘s signatur havregryn i tankerne tidligere i denne…

Prøvede at lave en havregrynsskål med feedswithellens signaturhavregryn i tankerne tidligere på ugen, og det var selvfølgelig et hit! Hver gang hun poster sine havregrynsskåle, begynder jeg uden fejl at få lyst til havregryn. Du kan ikke gå galt ved at tilføje moset banan i havren! Elsker også chiafrøene i dette! Jeg har tilføjet mine valgfrie toppings 😍👌 Har elsket at prøve forskellige morgenmadsopskrifter på det seneste 🥰 Hvis du har en opskrift, du tror, ​​jeg gerne vil have, så foreslå mig den, det er så sjovt og lidt udfordrende også at prøve at bryde min egne morgenmads-rutiner og have noget andet finish kakao smoothie bowl hehe. Morgenmad har altid været mit sikre og rituelle måltid på en måde, så jeg tror, ​​at det er en god ting at udvide min morgenmadshorisont for at få lidt variation i mine måltider. DEATS: Komfuret vaniljehavregryn lavet med banan og chiafrø og toppet med frosne blåbær, gojibær og lidt cashew ✨

Related Articles

15 Comments

  1. Looks so good 😍 I always add banana and chia seeds into my oats 🥰

  2. Oh yummm this bowl looks so delicious 😍😍

  3. Amazing content! Keep up the great work! You are changing lives by posting free content and showing people healthy eating 🙌👏

Back to top button