Sunde opskrifter

Proteinpakkede rødbedechokolademuffins Disse er veganske, glutenfrie, raffinerede …

Proteinpakkede rødbedechokolademuffins ❤️Disse er veganske, glutenfri, raffineret sukkerfri og utrolig LÆKRE. Mine børn anede ikke, at de spiste chokolademuffins med en vegetabilsk base. Den batch, jeg lavede i går, var væk på en time! . . Stryg til venstre for at se, hvordan jeg lavede disse. Skriftlig opskrift 👇🏽 . . Ingredienser: ✏️1 kop/100g quinoamel ✏️200g mørk chokolade (jeg brugte 92 procent whitakerschocolates ✏️2 chiaæg -2 spsk malede chiafrø i 6 spsk vand (du kan bruge 2 æg til ikke-vegansk valgmulighed 1-✏️) ✏️ sukker afhængigt af din søde præference (jeg brugte organiclarder kokossukker) ✏️1 kop yoghurt (jeg brugte en mandelbund) ✏️250g/ 1 3/four kop kogte og hakkede rødbeder ✏️1/2 tsk bagepulver ✏️1 tsk bagepulver. Metode: ❤️Stryg til venstre ❤️ 📝bag ved 160C/320F i 45-50 minutter

Related Articles

Back to top button