Sunde opskrifter

Over 500 af jer ønskede denne opskrift på Eid Ul Adha i min historieafstemning! Se jeg her…

Over 500 af jer ønskede denne opskrift på Eid Ul Adha i min historieafstemning! Se jeg her dig og her er den!!! Oksekød Seekh Kababs! De samles hurtigt (tjek historiens højdepunkt for et trin for trin) og kan nydes på så mange måder! Du spiser det med naan, jeg serverede det med havremel naan, hav det over din salat i en skål eller naked for sig selv med noget Raita selvfølgelig (Raita-opskriften er allerede delt her). De er perfekte til at lave mad og så lækre, når de nydes friske og varme. Vi elsker dem, og det vil du også! Så like, GEM og DEL denne opskrift med venner og familie! Fortæl mig, når du prøver! Opskriftsnoter: Få det til at erstatte brødet med GF-brød eller havre- eller kikærtemel for at binde blandingen sammen. Hvis din blanding er for våd, så tilsæt brødkrummer nok, så du nemt kan rulle den til en kugle, uden at den falder fra hinanden. Du kan bage dem ved 350 F i 20 minutter og vende dem for at koge dem.

Related Articles

15 Comments

  1. Looks so delicious ❤️ must taste so good ❤️ I need a plate of this too!!

Back to top button