Sunde opskrifter

Opskriften nedenfor til jer, jeg mener det, når jeg siger, at det, jeg lavede her, var…

💜 Opskrift nedenfor til jer 💜 Jeg mener det, når jeg siger, at det, jeg lavede her, var den BEDSTE kikærte-scramble nogensinde, så jeg bliver naked nødt til at dele denne med jer, for jeg bliver ved med at lave denne haha ​​🤤💖 dEATs Hjemmelavet kikærte-scramble, dampet broccoli og ovnstegt lilla sød kartoffel. Opskrift på kikærter: 130 g kikærter 1 spsk tahin 1 spsk næringsgær 1-2 spsk ketchup Salt Peber Gurkemeje Hvidløgspulver Lille smule chiliflager Halvmos kikærterne og gem dem sammen med resten af ​​ingredienserne i en gryde, indtil de er let brune. males stadig blød indeni. (Målene er for én portion, males øg venligst, hvis du ønsker og har brug for mere) Havde en virkelig stressende, males generelt meget spændende uge! Jeg vil gå ud af rutinen med mad denne weekend og spise ude to gange og møde venner, hvilket normalt gør mig lidt ængstelig, males ærligt talt er det sådan en kerneting, der definerer, hvorfor jeg vil have madfrihed og vil blive ved med at kæmpe for det. Så jeg ikke altid skal være afhængig af rutine for at lave eller bryde min dag. Pas på gutter, I betyder alverden for mig 🥺💖 seriøst, dette fællesskab er sådan en motivator for mig, og at interagere her er bestemt en af ​​mine yndlingsting 🥰

Related Articles

15 Comments

  1. I am loving your rainbow food 🌈🌈

  2. ooo need to try chickpea scramble! have only ever had tofu!! 😍😍😍😍

Back to top button