Sunde opskrifter

Opskrift nedenunder, swipe for le’ optagelser ——-> Jeg er faldet pladask…

✨Opskrift nedenfor, swipe for le’ optagelser✨ ——-> Jeg er faldet pladask for en ny frugt gutter! For tro det eller ej, indtil den anden dag har jeg aldrig fået en fersken før 🙊🍑 Som et kræsen barn var jeg bange for næsten alle frugter der er undtagen æbler, og den dag i dag har jeg stadig nogle frugter, jeg ikke har smagt 😂 Males mange af jer sagde i et af mine seneste indlæg, at fersken var jeres yndlings sommerfrugt. Jeg var fascineret, så jeg prøvede det, og for fanden, jeg vidste, at jeg skulle lave tonsvis af opskrifter med denne 😋💕 Starter med en hæfteklamme! In a single day-havre! 🍑 Peaches ‘n cream in a single day oats 🍑 half fersken hakket fint 40 g havre 150 ml havremælk 1,5 tsk chiafrø Kanel Bland alt dette sammen aftenen før. Prime om morgenen med hvad du kan lide, males her er min ultimative anbefaling: 1 fersken skåret i tern ca. 100 ml sojayoghurt (jeg bruger planti_sverige ) Seriøst sååå lækre gutter! Den varme smag af kanel passer fint sammen med den forfriskende yoghurt og søde ferskner 🤤❤️

Related Articles

Back to top button