Sunde opskrifter

Opskrift nedenfor Mine indlæg har været meget søde og morgenmadsagtige på det seneste, så jeg…

Opskriften nedenfor 😊✨ Mine indlæg har været meget søde og morgenmadsfyldte på det seneste, så jeg tænkte, at jeg ville skifte det op med en velsmagende for nu! Havde denne lækre skål pesto pasta med veganske filetstykker fra halsanskok , hvilket er noget jeg opdagede for for nylig, som jeg virkelig godt kan lide ☺️ Jeg er også sikker på at jeg ikke er alene om dette, males maden smager ikke så meget bedre når den spises fra en skål frem for en tallerken? Hav en dejlig uge gutter, god mandag! Også en venlig påmindelse om, at du er værdig, gyldig og elsket. Jeg elsker jer seriøst 💖😇 dEATs: Kikærtepasta 1 spsk Arrabiata-pesto (jeg bruger icasverige) Veganske kyllingefiletstykker fra halsanskok 1/three af zucchini Kog nudler, steg grøntsager og filetstykker i en pande , tilsæt pasta og pesto, opbevar og server 😋

Related Articles

15 Comments

  1. Looks so delicious! 😋🌱 Thank you for sharing the recipe! 💚😊 /Kaj

  2. Omg yum this pasta looks delicious 😍😍😍

  3. Chickpea Pasta is currently my favorite ☺️ this bowl looks so so so so good 😍

Back to top button