Sunde opskrifter

Okay, gutter, jeg kan ikke tro, at det har været et varmt minut, siden jeg sidst postede en nouris…

Okay, gutter, jeg kan ikke tro, at det har været et varmt minut, siden jeg sidst postede en nærende skål 😭 Jeg er her for at ordne dette hurtigst muligt 💖 Det her var seriøst så fantastisk, en rigtig sexet skål! Både tofu og sød kartoffel er mine foretrukne toppings, så det ramte plet! Jeg har virkelig postet en masse sød mad og morgenmad på det seneste, males lad os være rigtige, vi har også alle brug for vores grøntsager, uanset hvor god frugt er haha ​​🤭 🥬STIGT 🥬 Stegt chili-lime tofu Ovnstegt japansk sød kartoffel Sauteret grønkål Majs Cherrytomater 1/four af lime Pressede lime ovenpå tofuen for ekstra syrlighed 😋 Jeg håber i har haft en fantastisk sommer indtil videre gutter 🥰💖

Related Articles

15 Comments

Back to top button