Sunde opskrifter

Nourish bowls er helt sikkert min yndlings slags frokost/aftensmad! Så meget jeg kan…

Nourish bowls er helt sikkert min yndlings slags frokost/aftensmad! Så meget som jeg kan forstå, at jeg også poster andre ting nu, er det aldrig en dårlig idé at lave en god fodringsskål! 😍😍 Jeg har ret travlt i øjeblikket og gør virkelig mit bedste for at holde mit mentale helbred i skak. Jeg arbejder virkelig hårdt på at være venlig mod mig selv, hvilket er hårdt, males jeg tror på, at det er god øvelse i at elske selv, som jeg vil blive bedre til i år! DETTER: Ovnristet lilla sød kartoffel, frisk mango i tern (himmelsk sød og syrlig), avocado med næringsgær og citronpeber, cherrytomater og sriracha-sesamtofu 🌱 Sriracha-sesamtofuopskrift: En blok quick tofu 2 spsk kokosnød 1 spsk. tsk sesamolie Sriracha til forhøjet krydderiniveau 😂 Gør omkring to portioner

Related Articles

15 Comments

Back to top button